Community

Marjanne Tempelman
Hallo iedereen, zou ik zondag 7 december met iemand mee kunnen rijden naar Amsterdam? Ik woon naast Drachten. Als iemand uit het noorden komt, wil die mij dan een berichtje doen?
Tieske Konings
Rijdt er iemand toevallig vanaf Rotterdam naar Amsterdam zondag op weg naar de terugkomdag?
dennis van heck
weet iemand waar ik baywatch shirts of die mooie gele lifeguard shirts rode jassen kan kopen ik heb helaas maat 3xl maar wil ze enorm graag hebben en niemand verkoopt ze
Linde Jelsma
Hi Dennis, de KNRM Lifeguard kleding is bedoeld als werkkleding en daarom niet te koop. Wel zijn er vergelijkbare artikelen te vinden in onze KNRM www.reddingwinkel.nl Succes!
Linde Jelsma
Lees hier de blog van Caloe van Dijk over haar bezoek aan Terschelling, kwallen en andere zeedieren. http://bit.ly/1stprKu
Manon Kloosterman
Naast het werk is er voor de Lifeguards op Ameland ook tijd voor ontspanning! Lees er meer over op http://bit.ly/1pchILo
Dorothee Lampe
Wil je Lifeguard worden in Nieuw Zeeland van eind Oktober tot eind Maart op de mooiste surf stranden van de wereld zoals Raglan, Piha of Muriwai? Dan moet je wel NU aan het werk gaan om een werkvisa en alle andere zaken te regelen. Het is een geweldige ervaring en we hebben elke zomer lifeguards van Belgie, Ierland, Engeland en de USA op onze stranden. Voor meer informatie ga naar deze link http://bit.ly/1jxMeBz
Linde Jelsma
Vanavond ook op SBS6 om 19.00 uur een item over de windhozen die te zien waren op Ameland. Strandpost Nes komt in beeld met KNRM Lifeguards!
Linde Jelsma
Aanstaande vrijdag worden de eerste lifeguards op Ameland verwacht voor de start van het seizoen zaterdag 14 juni. Heb je de procedures nog niet doorgelezen, login op redderworden.nl en ga naar het lifeguard menu waar je alle documenten kunt vinden die handig zijn! Veel plezier!!
Tieske Konings
Wie heeft er 11&12 juni 4WD-cursus en gaat er toevallig met de auto? Ik kan vanuit Nijmegen met het OV de eerste boot niet halen...
Matthijs de Vries
:)
Duncan Jongbloed
Hoi hoi, 11 mei heb ik de refresh opleiding in Scheveningen. In de ochtend rij ik er vanuit Burgum (Friesland) naar toe en 's avonds weer terug. Als er mensen zijn die graag mee willen rijden, is dat geen probleem. Let me know:)!
Dominic Leon den Boer
hoi ik ben dominic en ik vraag me af of er ook mensen uit rotterdam zich hebben aan gemeld zo ja dan zal ik graag een trainings maatje van je worden je kan me mailen dodoschenkel@icloud.com
Linde Jelsma
Voor Reddingbootdag op zaterdag 3 mei zoekt de KNRM nog 1 (of 2) vrijwillige lifeguards die in IJmuiden aanwezig willen zijn en bezoekers uitleg willen geven over het werken als lifeguard en het reddingmateriaal. Aanmelden graag via lifeguard@knrm.nl
Manon Kloosterman
Hoi Lifeguards! Ik ben voor het refreshweekend ingedeeld op 17 en 18 mei. Omdat ik van ver kom, zou ik graag in de buurt overnachten. Heeft er iemand een slaapplekje vrij? :)
Tieske Konings
Buddy! Ik heb ook dat weekend refresh en ook nog geen slaapplek...
Peter Reimert
UPDATE ILS CERTIFICATEN: Voor een ieder die laatst een internationaal lifeguard certificaat heeft aangevraagd even een status-update. De aanvragen zijn onderweg maar moeten via een omslachtige weg naar de ILS worden verzonden. Daar worden ze vervolgens in behandeling genomen wat zo'n 6 weken gaat duren. Het kan dus kort gezegd nog een tijdje duren voordat we ze hier in Nederland hebben. Nog even afwachten dus helaas. Zodra ik ze binnen heb of meer weet van de voortgang horen jullie van me! Cheers!
Tom van der Heijden
Wat een enorme opluchting is het voor me dat toch een geweldige plicht mag vervullen op Schiermonnikoog. Het voelt als een eer om wéér hulpverlener te mogen zijn! Wie heeft er ook dienst op Schier van 5-7 t/m 31-7? Ik hoor graag van jullie!
Peter Reimert
GEZOCHT: 3 ERVAREN LIFEGUARDS DIE MEE WILLEN DENKEN OVER HET OEFENBELEID VAN DE KNRM LIFEGUARDS! We zijn vanuit het hoofdkantoor bezig met het herzien van het beleid rondom oefenen en trainen. Om ervoor te zorgen dat de nieuwe methodiek aansluit op de dagelijkse praktijk op de stranden nodig ik jullie uit om mee te denken over de invulling van deze. Heb je meer dan 2 maanden als lifeguard gewerkt en lijkt het je leuk om mee te denken over dit onderwerp, meldt je dan nu aan bij Peter (p.reimert@knrm.nl) om deel te nemen aan het opleidingsteam!
Linde Jelsma
Goed om te lezen dat een aantal potentiële lifeguards proberen te carpoolen richting Groningen! Inschrijven kan nog tot en met aanstaande vrijdag. Veel succes en tot zondag!
Tom van der Heijden
Dag iedereen, Aanstaande zondag 8 december vertrek ik vanuit brabant naar Groningen. Is er iemand die graag (een stuk) mee wil rijden? Mijn route loopt via Nijmegen, Arnhem en Apeldoorn.
Tom van der Heijden
Hey Casper en anderen, stuur me even een mailtje op tom.jrd@gmail.com
Richelle van der Mijden
Zou ik a.s. zondag 8 dec met iemand mee kunnen rijden naar Groningen? Ik kom zelf uit Zwijndrecht, omgeving Rotterdam.