Community

Matthijs Ganzevoort
Toevallig nog iemand die komende zaterdag met de auto vanuit Utrecht naar IJmuiden gaat voor de BLG-refresh? Ik rij weer graag mee!
Matthijs Ganzevoort
Hallo! Zijn er toevallig nog mensen die morgenvroeg met de auto naar Wijk aan Zee gaan voor de RWC-refresh? Ik moet vanuit Utrecht komen en zou graag meerijden. Ik hoor het graag!
Peter Reimert
DEELNEMERS 4WD RIJOPLEIDING GEZOCHT: Voor de 4WD rijopleiding van maandag 8 en dinsdag 9 juni 2015 op Vlieland zijn nog twee plaatsen beschikbaar. Wil je graag deelnemen, ben je in het bezit van je rijbewijs en ga je komende zomer werken als lifeguard voor de KNRM, geef je dan op via p.reimert@knrm.nl.
Judith van Driel
Beste KNRMers die morgenavond op Vlieland worden verwacht: ik ga met de auto vanuit Utrecht naar Harlingen. Mocht je mee willen rijden, stuur even een bericht!
Alexander Sendrowicz
Beste KNRM'ers! Is er iemand die dinsdag 19 mei aanstaande naar Vlieland gaat waarbij ik mee kan rijden? Ik kom vanuit Delft of Amsterdam, maar kan prima eerst met de trein naar een afgesproken station komen! Mocht je plek hebben, ik hoor het graag!
Linde Jelsma
Samen reizen naar de opleiding of trainingslocatie? Zoek contact met andere lifeguards via de community op https://www.knrmlifeguards.nl/community
Deniz Engin
Beste Lifeguards, Ik ben onlangs begonnen met trainen voor de selectiedag dit wil ik natuurlijk zo goed en efficiënt mogelijk doen daarom vraag ik jullie nu, hoe ziet jullie trainingsschema er uit? Deniz Engin
Annelies Geradts
Ik ben wel benieuwd naar deze zomerbaan, maar weet iemand toevallig waar de gemiddelde leeftijd ligt hier?
Linde Jelsma
Hi Annelies, de gemiddelde leeftijd is 23 jaar. Minimale leeftijd 18.
Marjanne Tempelman
Hoi Jesse, ik woon in de buurt van Drachten en zou ook graag carpoolen. Helaas heb ik ook geen auto. Als er iemand is die een auto heeft, dan hoor ik het ook graag! Groetjes
Marjanne Tempelman
Hallo iedereen, zou ik zondag 7 december met iemand mee kunnen rijden naar Amsterdam? Ik woon naast Drachten. Als iemand uit het noorden komt, wil die mij dan een berichtje doen?
Tieske Konings
Rijdt er iemand toevallig vanaf Rotterdam naar Amsterdam zondag op weg naar de terugkomdag?
dennis van heck
weet iemand waar ik baywatch shirts of die mooie gele lifeguard shirts rode jassen kan kopen ik heb helaas maat 3xl maar wil ze enorm graag hebben en niemand verkoopt ze
Linde Jelsma
Hi Dennis, de KNRM Lifeguard kleding is bedoeld als werkkleding en daarom niet te koop. Wel zijn er vergelijkbare artikelen te vinden in onze KNRM www.reddingwinkel.nl Succes!