Community

mohamed monir mohamed
Hallo mijn naam is Mohamed Mounir uit Egypte Ik wacht en zweminstructeur Heeft u een plek voor mij om te werken voor u Ik ben op zoek naar werk in het buitenland deze mobiele nummer 00201140917801 Ik wil Thanks reageren
mohamed monir mohamed
Hello my name is Mohammed Mounir from Egypt I guard and swimming instructor Do you have a place for me to work for you I'm looking for work abroad this mobile number 00201140917801 I wish to respond Thanks
Matthijs Ganzevoort
Toevallig nog iemand die komende zaterdag met de auto vanuit Utrecht naar IJmuiden gaat voor de BLG-refresh? Ik rij weer graag mee!
Matthijs Ganzevoort
Hallo! Zijn er toevallig nog mensen die morgenvroeg met de auto naar Wijk aan Zee gaan voor de RWC-refresh? Ik moet vanuit Utrecht komen en zou graag meerijden. Ik hoor het graag!
Peter Reimert
DEELNEMERS 4WD RIJOPLEIDING GEZOCHT: Voor de 4WD rijopleiding van maandag 8 en dinsdag 9 juni 2015 op Vlieland zijn nog twee plaatsen beschikbaar. Wil je graag deelnemen, ben je in het bezit van je rijbewijs en ga je komende zomer werken als lifeguard voor de KNRM, geef je dan op via p.reimert@knrm.nl.
Judith van Driel
Beste KNRMers die morgenavond op Vlieland worden verwacht: ik ga met de auto vanuit Utrecht naar Harlingen. Mocht je mee willen rijden, stuur even een bericht!
Alexander Sendrowicz
Beste KNRM'ers! Is er iemand die dinsdag 19 mei aanstaande naar Vlieland gaat waarbij ik mee kan rijden? Ik kom vanuit Delft of Amsterdam, maar kan prima eerst met de trein naar een afgesproken station komen! Mocht je plek hebben, ik hoor het graag!